Wijnbar huren

Bij Vasco Wijnimport kun je nu ook wijnbar huren voor jouw evenement!

Of je nu een festival, bruiloft, bedrijfsfeest of een ander speciaal evenement organiseert, onze stijlvolle wijnbar huren zorgt voor een onvergetelijke wijnervaring.

De door ons geïmporteerde Portugese wijnen leveren wij al enkele jaren aan diverse horeca en handel in heel Nederland. We merken dat de vraag naar Portugese wijn steeds groter wordt. Met de komst van de Vasco Wijnbar maken we de beleving en bekendheid van (onze) Portugese wijnen vele malen groter. Want we kunnen de wijnbar inzetten tijdens evenementen zoals een grote wijnproeverij. Maar de wijnbar kun je ook huren voor festivals en feesten voor een breder publiek!

Wat wij bieden

Stijlvolle presentatie

Onze mobiele wijnbar is ontworpen met oog voor detail en stijl, perfect passend bij elk thema of decor.

Uniek wijnassortiment

Geniet van een zorgvuldig geselecteerd assortiment unieke Portugese wijnen, van frisse witte wijnen en rosé tot volle rode wijnen en sprankelende bubbels.

Met of zonder wijnprofessionals

Wij staan klaar om je gasten te adviseren en te verrassen met interessante weetjes over de wijnen die worden geserveerd. Onze mobiele wijnbar is op elk evenement een prachtige aanvulling en onze wijnverhalen maken de beleving van de wijnbar alleen maar mooier. Wil je liever alleen de wijnbar huren? Dat is ook mogelijk!

Flexibele arrangementen

Wij bieden verschillende arrangementen die kunnen worden aangepast aan jouw wensen en budget.

Uitstekende Service

Ons vriendelijke en professionele team zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij en je gasten optimaal kunnen genieten. Onze wijnbar staat binnen een uur en is dan klaar voor gebruik.

Over Vasco Wijnimport

Waarom de Vasco Wijnbar huren?

Unieke beleving

Voeg een unieke en elegante touch toe aan je evenement met het huren van onze mobiele wijnbar. Het is niet alleen een plek om wijn te serveren, maar een echte beleving voor je gasten. Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen en delicatessen in ons assortiment. 

Veel ervaring

Wij hebben verschillende professionele wijnopleidingen gevolgd en veel ervaring met wijnbeurzen, wijnfestivals, wijnproeverijen en masterclasses.

Silvia heeft het internationale Wset 2 en Wset 3 behaald. Sofia heeft Sden 2 en 3.

Gemak en comfort

Wij zorgen voor alles, van levering en opbouw tot opruimen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

Persoonlijke aanpak

Elke evenement is uniek, en daarom bieden wij maatwerkoplossingen om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Wat maakt Portugese wijnen uniek?

Meer dan 250 druivenrassen

In Portugal groeien meer dan 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. 

Uniek terroir

Portugal kent verschillende klimaten, grondsoorten en hoogteverschillen die zorgen voor verschillende stijlen.

Masters in blends

En met de ongekende kennis van blenden, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen.

Proef afspraak

Bij ons magazijn hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Rijnlanderweg 774 VW
2132 NM Hoofddorp

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl