Relatie geschenken

Wij leveren op maat gemaakte wijnboxen als relatiegeschenk of cadeau. Prachtig om te geven aan je relaties, medewerkers of klanten. Zo maar, tijdens feestdagen of een speciaal moment zoals een verjaardag, jubileum. Wij kunnen onze wijnen en geschenken ook personaliseren met eigen logo, producten en/of persoonlijke boodschap.

Personaliseren

Bij ons kun je wijnen en geschenken laten personaliseren. Denk aan een wijn met een eigen logo. Of relatiegeschenken met onze wijn en uw eigen producten. Alles is mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkhenden.

Eigen huisstijl & boodschap

 Uw huisstijl kunnen wij laten doorvoeren in alle relatiegeschenken. Denk aan de verpakking, op de wijnen en in een persoonlijke boodschap.Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Over Portugese wijnen

Portugal is sinds jaar en dag altijd een van de boeiendste wijnlanden geweest en gebleven. In Portugal groeien 250 onbekende en inheemse druivenrassen die nergens anders voorkomen. Ook vind je in Portugal verschillende klimaten en grondsoorten. Deze geven verschillende aroma’s mee aan de wijn. En met een ongekende kennis van blenden en wijn maken, produceren de Portugese wijnboeren de meest authentieke wijnen met aroma’s die je nergens anders proeft. Portugal is een bijzonder wijnland. Maar ook een onbekend wijnland.

 Wij willen daarom Portugese wijnen meer bekendheid geven. En we willen jou en jouw klanten deze bijzondere wijnen ook laten ontdekken. Wij werken direct samen met kleine tot middelgrote Portugese wijnboeren en kunnen daarom tegen aantrekkelijke prijzen en voorwaarden leveren aan de zakelijke markt.

Ontdek deze unieke wijn ook!

 

Inmiddels importeren wij uit diverse Portugese wijnregio’s en hebben we verschillende unieke Portugese wijnen in ons assortiment. Mis je een bepaalde wijn? Of ben je op zoek naar een specifieke delicatesse? Neem dan contact op met ons. Met onze kennis en ons netwerk kunnen wij vast iets voor je betekenen.

Proef afspraak

Bij ons magazijn in Roelofarendsveen hebben wij een mooi proeflokaal. Maak hier kennis met onze collectie wijnen! Afspreken op een eigen locatie is ook mogelijk.

Telefoon of app

+31 6 280 442 44

Adres

Conservenweg 114
2371 DT Roelofarendsveen

KVK: 81660693

E-mail

info@vascowijnimport.nl